Spletni kviz – Planinstvo od A do Ž

Domov/Vsi izdelki, Ostalo/Spletni kviz – Planinstvo od A do Ž

Spletni kviz – Planinstvo od A do Ž

Domov/Vsi izdelki, Ostalo/Spletni kviz – Planinstvo od A do Ž

Spletni kviz – Planinstvo od A do Ž

Spletni kviz za Mozirsko kočo

Od kar je februarja letos pogorela Mozirska koča na Golteh, člani Planinskega društva Mozirje z različnimi akcijami zbiramo denar za njeno obnovo. Tokrat nam bo na pomoč priskočil Uroš Kuzman, stand up komik in planinski vodnik ter tudi avtor zbirke planinskih nalog Planinstvo od A do ŽV partnerstvu z Mladinsko komisijo Planinske zveze Slovenije je pod njegovo taktirko zrasla ideja za planinsko obarvan spletni dogodek, ki bo na ogled postavljen 10. junija ob 20.uri.

15 

Standardna (10 €)S popustom (7 €)Družinska (15 €)
Počisti

Kupci vstopnic bodo povezavo in navodila za ogled dogodka dobili po e-pošti 1h pred začetkom.
Dogodek bo predposnet in ne bo potekal v živo, ogled pa bo možen še 50h po premieri.

Vpišite e-naslov, kamor vam pošljemo povezavo za ogled.

Opis izdelka

Od kar je februarja letos pogorela Mozirska koča na Golteh, člani Planinskega društva Mozirje z različnimi akcijami zbiramo denar za njeno obnovo. Tokrat nam bo na pomoč priskočil Uroš Kuzman, stand up komik in planinski vodnik ter tudi avtor zbirke planinskih nalog Planinstvo od A do Ž. V partnerstvu z Mladinsko komisijo Planinske zveze Slovenije je pod njegovo taktirko zrasla ideja za planinsko obarvan spletni dogodek, ki bo na ogled postavljen 10. junija ob 20.uri.

V ekshibicijskem planinskem kvizu, ki ga bo vodil priljubljeni komik, se bodo pomerile zadnje tri zmagovalke državnega tekmovanja Mladina in gore – ekipe planinskih krožkov PD Podnanos, PD Litija in PD Idrija, družbo pa jim bo delala tudi ekipa domačega PD Mozirje. Obeta se torej zabaven večer, poln gorniških znanj, ki ga bodo s svojimi prispevki obogatili tudi kantavtor Andrej Šifrer, športna plezalka Janja Garnbret ter stand up komika Dejan Ikovic in Gašper Bergant.

Zbrana vstopnina bo v celoti namenjena za obnovo Mozirske koče.

Dodatne 3 EUR za izgradnjo te planinske postojanke lahko zagotovite z nakupom knjige Planinstvo od A do Ž v Planinski založbi PZS v tednu med 10. in 17. junijem.

VSTOPNINA: Gledalci se lahko sami odločijo za znesek, ki ga želijo plačati.*

  • STADNARDNA CENA: 10 EUR
  • CENA S POPUSTOM: 7 EUR
  • DRUŽINSKA VSTOPNICA: 15 EUR

* Kupci vstopnic bodo povezavo in navodila za ogled dogodka dobili po e-pošti 1h pred začetkom. Dogodek bo predposnet in ne bo potekal v živo, ogled pa bo možen še 50h po premieri.

Več možnosti plačila

Po povzetju, po predračunu, s kartico ali PayPalom.

Varen nakup

Uporabljamo varno SSL povezavo.

Vaš nakup = donacija

Celoten izkupiček gre v sklad za novo Mozirsko kočo.

Na vrh