Zdenka CESTNIK: Japonski most

Domov/Likovna dela/Zdenka CESTNIK: Japonski most

Zdenka CESTNIK: Japonski most

Domov/Likovna dela/Zdenka CESTNIK: Japonski most

Zdenka CESTNIK: Japonski most

Japonski most – akril, 60×50 cm

Avtorica: Zdenka CESTNIK

*Priporočena cena je vrednost, ki jo je določila strokovna komisija Zveze likovnih društev Slovenije. Ker gre za dobrodelno akcijo, lahko sami določite, koliko ste pripravljeni prispevati za sliko. Vsa likovna dela so varno spravljena v naši društveni pisarni. Ko opravite nakup, vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo glede prevzema.

Celoten opis

Ocenjena vrednost: 150 

Na zalogi

Na zalogi

Opis izdelka

Zveza likovnih društev Slovenije je s projektom 11. Tabor ljubiteljskih slikarjev in fotografov Slovenije, ki je letos potekal v idiličnem okolju Mozirskega gaja, ustvarila novo zgodbo likovnega kulturnega prostora.

Tabor ljubiteljskih slikarjev in fotografov Slovenije, ki je namenjen vseslovenskemu skupnemu ustvarjanju in druženju likovnih ustvarjalcev, umetnikov, fotografov, kiparjev…, je v prijetnem okolju Mozirskega gaja dobil nove razsežnosti lepega, harmoničnega, poln bogatih motivov je porajal misli in načrte za prihodnost. Druženje, izmenjava mnenj, sklepanje znanstev, posredovanje lastnih izkušenj in likovnih rešitev, utrjevanje znanja na prijazen in sproščen način, vse to in še mnogo več je potekalo v sproščenem vzdušju. Rekordno število udeležencev, kar osemdeset prijavljenih, in prijetno vzdušje sta pokazatelja, da je dovolj zanimanja za tovrsten projekt Zveze likovnih društev Slovenije, da je Tabor preprosto živ.

S potezo čopiča, modelirke, ujetega trenutka v fotografski objektiv je 47 udeležencev 11. Tabora ljubiteljskih slikarjev in fotografov Slovenije, ki ga je organizirala Zveza likovnih društev Slovenije, svoja likovna dela (50 likovnih del) podarilo Planinskemu društvu Mozirje za pomoč pri izgradnji Mozirske koče. Ustvarjeni likovni zapisi v likovnih delih so bolj ali manj zaznamovani s krajem in okoljem v katerem so likovniki ustvarjali. Z umetnostjo je tesno povezan pojem lepote, določanje kaj je lepo in kaj ne, pa je odvisno od nas samih, zato je vrednotenje del, zbranih v katalogu in namenjenih za pomoč pri izgradnji Mozirske koče, posledica namena, in to je DOBRODELNOST. Hvala.

Blanka Božič

Predsednica Zveze likovnih društev Slovenije

Na vrh

Več možnosti plačila

Po povzetju, po predračunu, s kartico ali PayPalom.

Varen nakup

Uporabljamo varno SSL povezavo.

Vaš nakup = donacija

Celoten izkupiček gre v sklad za novo Mozirsko kočo.

RAZISKUJTE NAPREJ

Morda vam bo všeč tudi…

Naziv

Na vrh